Det er så skønt når nye mærker ønsker at hjælpe Look Good Feel Better, så vi kan hjælpe endnu flere kvinder. Hudplejemærket Decléor har valgt at hjælpe os i den gode sags tjeneste. Skærmbillede 2017-06-01 kl. 10.34.39
Decléor blev etableret for mere end 40 år siden af den franske kosmetolog Solange Dessimoulie. Hendes vision var at skabe et hudplejemærke, der med sin kombination af naturens bedste ingredienser og innovative hudplejeteknikker, kunne få kvinder og mænd til at føle sig godt tilpas med sig selv og med deres hud. Med den holistiske skønhedsfilosofi  ”skin, body, mind”, anerkender Décleor at velvære har mange facetter og ønsker at tilbyde et helle midt i hverdagens travlhed. De nøje udvalgte essentielle olier og botaniske ingredienser supplerer således hudplejens egenskaber med velværende aromaterapi. Décleor tilbyder et fuldt hudplejesortiment til alle hudtyper.

Hvis du er blevet nysgerrig på Decléor kan du læse meget mere her

Share