Nyheder

LGFB kurser ifm. Corona virus

Grundet den usikre situation omkring spredningen af smitte med Coronavirus indstiller vi naturligvis alle Look Good Feel Better worshops indtil videre. Vi følger nøje Sundhedsstyrelsens anvisninger og vil i tæt samråd med hospitalerne og de steder, hvor vi afholder workshops, vurdere udviklingen.

Det allervigtigste for os alle er, at vi på bedst mulig vis bidrager til at sikre deltagernes og vores frivilliges sikkerhed, sundhed og helbred. Vi håber at I alle passer godt på jer selv – og glæder os til at kunne afholde workshops på ny og forhåbentlig i nær fremtid.

De allerbedste hilsener

Helle & bestyrelsen

Share

Bioderma støtter nu Look Good Feel Better

Vi er stolte over at Elements Group fra 2019 har valgt at støtte Look Good Feel Better med deres hudplejemærke BIODERMA.

Selve huden har inspireret BIODERMA til at finde biologiske løsninger, som bevarer en sund og smuk hud med en langsigtet virkning. Ved at observere hudens biologi og analysere hvad den naturligt gør bedst, finder BIODERMA inspirationen til at skabe dermatologisk hudpleje, der genopretter hudens naturlige balance og styrker den.

Fordi alle har en forskellig og unik hud har BIODERMA skabt en særlig løsning til hver hudtype. BIODERMA’s produkter er designet til at imødekomme alle former for problemer og forbedre hudens tolerance, modstandsdygtighed og evne til at tilpasse sig miljøet.

I vil kunne støde på BIODERMA i vores toilettasker når vi starter kurser op senere i januar måned.

Share

Se vores nye LGFB film på Youtube

Hvis du af forskellige årsager ikke kan deltage på et Look Good Feel Better kursus – eller hvis du gerne vil have genopfrisket det du lærte, da du deltog, så se med på vores nye film. Den gennemgår de 12 trin og underviser dig i, hvordan du lægger en pæn hverdagsmakeup. Filmen er blevet skabt med støtte fra Jeppe Bjørn fra Claudi + Capion samt Susanne Hacke, der model i filmen.

Share

Nilens Jord støtter nu også Look Good Feel Better

Vi er stolte over at Nilens Jord har valgt at støtte Look Good Feel Better.

Nilens Jord bliver pr. 1. oktober 2018 medlemsvirksomhed på lige fod med L’Oreal Danmark, Sæther, Christian Dior, Estee Lauder Cosmetics, Beiersdorf og Elizabeth Arden. De støtter dermed både økonomisk og bidrager med produkter til de over 1300 toilettasker vi giver til kvinder med kræft hvert år – ialt 21.000 produkter uddeles på årsbasis.

Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Efter mange ferier i Spanien blev han inspireret af de spanske kvinders smukke glød. Kunne man bringe denne glød med hjem til de danske kvinder? Med den ide blev den ikoniske lille lerkrukke med løst solskinspudder født, som siden har dannet grundlaget for hele mærket.

Nilens Jord har en streng ingredienspolitik, og ønsker, at en forbruger skal føle sig fuldstændig tryg ved at anvende deres produkter.  Alle Nilens Jord produkter indeholder derfor ikke parabener eller parfumer, hverken syntetiske eller naturlige. Virksomheden har de seneste 3 år arbejdet sammen med allergicertificerings-programmet AllergyCertified og alle hud- og renseplejeprodukter og størstedelen af makeupprodukterne bærer AllergyCertifieds logo

Share

Donation fra Pink Tribute

Pink Tribute har endnu engang valgt at støtte Look Good Feel Better. Denne gang har vi modtaget penge, så vi kan købe toilettasker til alle vores kurser. Tusinde tak for støtten.
Pink Tribute er en non-profit forening, der arbejder på at opdrive midler til brystkræft relaterede programmer, forskning og services i Danmark. Gennem fundraising og gennem hjælp fra sponsorer har Pink Tribute indhentet 3 mio kr. siden foreningens start i 2003. Alle medlemmer arbejder frivilligt således at 100% af pengene kan gå direkte til de organisationer som aktivt forsker, underviser, diagnostiserer, behandler og støtter mennesker, der har brystkræft.  PTlogo
Share

Look Good Feel Better i samarbejde med Goodiebox

Goodiebox har besluttet sig for at lave en charity-boks. Den kommer på gaden d. 20. september og indeholder produkter fra nogle af Look Good Feel Betters medlemsmærker. Overskuddet fra boksen går til Look Good Feel Better og det er vi naturligvis fantastisk glade for. På den måde kan vi hjælpe endnu flere kvinder til at komme på et kursus.

Hvis du ikke kender Goodiebox kan du læse meget mere om det her: www.goodiebox.dkSkærmbillede 2017-09-12 kl. 10.49.05

 

Share

Decléor hjælper nu også Look Good Feel Better

Det er så skønt når nye mærker ønsker at hjælpe Look Good Feel Better, så vi kan hjælpe endnu flere kvinder. Hudplejemærket Decléor har valgt at hjælpe os i den gode sags tjeneste. Skærmbillede 2017-06-01 kl. 10.34.39
Decléor blev etableret for mere end 40 år siden af den franske kosmetolog Solange Dessimoulie. Hendes vision var at skabe et hudplejemærke, der med sin kombination af naturens bedste ingredienser og innovative hudplejeteknikker, kunne få kvinder og mænd til at føle sig godt tilpas med sig selv og med deres hud. Med den holistiske skønhedsfilosofi  ”skin, body, mind”, anerkender Décleor at velvære har mange facetter og ønsker at tilbyde et helle midt i hverdagens travlhed. De nøje udvalgte essentielle olier og botaniske ingredienser supplerer således hudplejens egenskaber med velværende aromaterapi. Décleor tilbyder et fuldt hudplejesortiment til alle hudtyper.

Hvis du er blevet nysgerrig på Decléor kan du læse meget mere her

Share

LGFB’s 20 års jubilæum nærmer sig

 

I september 2017 er det 20 år siden Look Good Feel Better blev etableret som Forening.

Vi er stolte over, at have hjulpet kvinder gennem en svær tid, igennem så mange år.

Foreningen er glade for at kunne fejre jubilæet hos Mogens Dahl Koncertsal midt i København onsdag d. 20. september. De smukkeste omgivelser er på plads – så kan vi få skabt en fantastisk dag fyldt med smukke minder fra tiden med Look Good Feel Better.

Og dagen bliver kun endnu bedre af, at vi bliver omgivet af alle de mennesker, der gør Look Good Feel Better projektet muligt.

Vi glæder os til at fejre Look Good Feel Better.

Tak for støtten Mogens Dahl Koncertsal.

Mogensdahl

 

Share

Giv en smuk julegave – med en smuk bagtanke

MBI forlængelse af Look Good Feel Betters fantastiske event i Magasin tidligere på året har Mette Boesgaard fået trykt en kunstplakat til fordel for Foreningen. Du kan derfor nu købe den smukkeste julegave med den smukkeste bagtanke.

Plakaten koster 279 kr og måler 50×70 cm. Plakaten er trykt af Kandrups Bogtrykkeri i begrænset oplag, er nummereret og signeret af Mette Boesgaard selv. Samarbejdet er 100% non-profit, hvilket betyder at hele plakatens salgsværdi går ubeskåret til Look Good Feel Better.

For at købe den flotte plakat skal du indbetale 279 kr + porto = ialt 314 kr på MobilePay: 60 14 51 80 eller på reg nr. 9541 konto nr. 4777 105892. Husk at skrive navn og adresse i kommentarfeltet – og husk at det er så længe lager haves.

Tak for din støtte – du hjælper os til at hjælpe kvinder i en svær tid i deres liv.

 

Share

Beauty Experts Day 1. september 2016

Charlotte Torpegaard har taget initiativ til at hjælpe Look Good Feel Better ved at arrangere en dag i skønhedens tegn på Magasin Kgs. Nytorv torsdag d. 1. september kl. 10-16.
Hun har samlet skønhedsbranchens ypperste eksperter fra de glittede magasiner, de bedste online-medier og de førende prestige-blogs til at give de bedste tips og tricks til dig. De 13 skønhedseksperter er hver tilknyttet et skønhedsmærke, der er vært for dem på dagen. Du kan booke en tid hos din dem her: https://magasin.nemtilmeld.dk/297/
Du vil udover de bedste skønhedshemmeligheder også få tilbudt en mini-makeover på standen og selvfølgelig modtage en fantastisk goodie-bag. Prisen for det hele er 295 kr. og billetindtægterne går ubeskåret til den gode sag. Oven i købet dobler Magasin Fonden alle billetindtægter op så vi kan nå dagens mål på 100.000 kr.
Så book din personlige konsultation nu, støt en fantastisk sag og få en ganske unik mulighed for at have en skønhedsekspert helt for dig selv!
Share
Share