Buy Ativan Online Cheap Lunesta Overdose Buy Ambien Without Prescription Dosage Of Tramadol Where Can I Buy Diazepam Uk Zopiclone Tablets

Nyheder

Alle Look Good Feel Better kurser er aflyst resten af 2020

Med de nye restriktioner om at minimere antallet af mennesker man omgås med, har vi desværre måtte se os nødsaget til at aflyse alle Look Good Feel Better kurser resten af året.
 
Det er SÅ ærgerligt nu hvor vi havde taget masser af gode forholdsregler. Men vi skal smitten til livs – og hvis det er det er det der skal til, er det naturligvis det vi gør.
 
Vi glæder os til 2021 hvor vi forhåbentlig igen kan vende tilbage til en mere normal hverdag med positivt og givende socialt samvær.
Pas på jer selv og hinanden.
Share

Mindeord Emmy Madsen

Look Good Feel Better har mistet en ildsjæl !
Æresmedlem Emmy Madsen – foreningens allerførste sekretariatsleder, fundraiser og helt uvurderlige støtte til det sidste – er borte. Emmy døde uventet efter kort tids sygdom i fredags. Bisættelsen finder sted tirsdag den 13. oktober kl. 14.00 fra Frederiksberg Kirke. Grundet de nuværende sundhedsmæssige sikkerhedsrestriktioner, er der desværre kun plads til 70 personer i kirken.
Emmys stærke engagement, hjertevarme, humør og omsorg vil blive husket for altid.
Bestyrelsen
Emmy har i stedet for blomster til bisættelsen ønsket bidrag til foreningens arbejde, som kan doneres via mobilpay 68331
Share

Vi får hjælp så vi alle kan være trygge på kurserne

Vi lever nu i en ny virkelighed, hvor fysisk nærvær og kram er blev erstattet af afspritning og afstand. Med de rette hjælpemidler som håndsprit, mundbind og visir kan vi afholde vores Look Good Feel Better kurser på en tryg og sundhedsmæssig forsvarlig måde. Og selv om vi holder afstand og ikke kan have fysisk nærhed, så yder vores frivillige konsulenter alligevel stor omsorg og næstekærlighed for deltagerne på vores kurser.

Look Good Feel Better har tidligere fået doneret mundbind fra både Christine Headwear og Toftild Alternativ Hår – og nu har vi også modtaget en stor omgang Finogren håndsprit fra GOSH. Det er SÅ dejligt at mærke at der både er næstekærlighed på vores kurser og fra gode virksomheder. Af hjertet tak 🙏❤️

Share

Look Good Feel Better er i gang igen

Vi er så glade for igen at kunne afholde vores Look Good Feel Better kurser til glæde for rigtig mange kvinder. Vi holder afstand og spritter af – og har ikke fysisk kontakt med deltagerne. Det betyder at kurserne er anderledes end tidligere, men de er ikke af den grund blevet mindre hjertelige eller nærværende.

Alle vores frivillige konsulenter glæder sig til at tage imod en masse dejlige kvinder, der mødes for at lære mere om hudpleje og makeup. Derudover vil vores deltagere helt sikkert også gå fra kurset med en god følelse af, at have haft en sjov og positiv eftermiddag med andre kvinder i samme situation. Velkommen på LOOK GOOD FEEL BETTER

Share

LGFB kurser ifm. Corona virus

Grundet den usikre situation omkring spredningen af smitte med Coronavirus indstiller vi naturligvis alle Look Good Feel Better worshops indtil videre. Vi følger nøje Sundhedsstyrelsens anvisninger og vil i tæt samråd med hospitalerne og de steder, hvor vi afholder workshops, vurdere udviklingen.

Det allervigtigste for os alle er, at vi på bedst mulig vis bidrager til at sikre deltagernes og vores frivilliges sikkerhed, sundhed og helbred. Vi håber at I alle passer godt på jer selv – og glæder os til at kunne afholde workshops på ny og forhåbentlig i nær fremtid.

De allerbedste hilsener

Helle & bestyrelsen

Share

Bioderma støtter nu Look Good Feel Better

Vi er stolte over at Elements Group fra 2019 har valgt at støtte Look Good Feel Better med deres hudplejemærke BIODERMA.

Selve huden har inspireret BIODERMA til at finde biologiske løsninger, som bevarer en sund og smuk hud med en langsigtet virkning. Ved at observere hudens biologi og analysere hvad den naturligt gør bedst, finder BIODERMA inspirationen til at skabe dermatologisk hudpleje, der genopretter hudens naturlige balance og styrker den.

Fordi alle har en forskellig og unik hud har BIODERMA skabt en særlig løsning til hver hudtype. BIODERMA’s produkter er designet til at imødekomme alle former for problemer og forbedre hudens tolerance, modstandsdygtighed og evne til at tilpasse sig miljøet.

I vil kunne støde på BIODERMA i vores toilettasker når vi starter kurser op senere i januar måned.

Share

Se vores nye LGFB film på Youtube

Hvis du af forskellige årsager ikke kan deltage på et Look Good Feel Better kursus – eller hvis du gerne vil have genopfrisket det du lærte, da du deltog, så se med på vores nye film. Den gennemgår de 12 trin og underviser dig i, hvordan du lægger en pæn hverdagsmakeup. Filmen er blevet skabt med støtte fra Jeppe Bjørn fra Claudi + Capion samt Susanne Hacke, der model i filmen.

Share

Nilens Jord støtter nu også Look Good Feel Better

Vi er stolte over at Nilens Jord har valgt at støtte Look Good Feel Better.

Nilens Jord bliver pr. 1. oktober 2018 medlemsvirksomhed på lige fod med L’Oreal Danmark, Sæther, Christian Dior, Estee Lauder Cosmetics, Beiersdorf og Elizabeth Arden. De støtter dermed både økonomisk og bidrager med produkter til de over 1300 toilettasker vi giver til kvinder med kræft hvert år – ialt 21.000 produkter uddeles på årsbasis.

Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Efter mange ferier i Spanien blev han inspireret af de spanske kvinders smukke glød. Kunne man bringe denne glød med hjem til de danske kvinder? Med den ide blev den ikoniske lille lerkrukke med løst solskinspudder født, som siden har dannet grundlaget for hele mærket.

Nilens Jord har en streng ingredienspolitik, og ønsker, at en forbruger skal føle sig fuldstændig tryg ved at anvende deres produkter.  Alle Nilens Jord produkter indeholder derfor ikke parabener eller parfumer, hverken syntetiske eller naturlige. Virksomheden har de seneste 3 år arbejdet sammen med allergicertificerings-programmet AllergyCertified og alle hud- og renseplejeprodukter og størstedelen af makeupprodukterne bærer AllergyCertifieds logo

Share

Donation fra Pink Tribute

Pink Tribute har endnu engang valgt at støtte Look Good Feel Better. Denne gang har vi modtaget penge, så vi kan købe toilettasker til alle vores kurser. Tusinde tak for støtten.
Pink Tribute er en non-profit forening, der arbejder på at opdrive midler til brystkræft relaterede programmer, forskning og services i Danmark. Gennem fundraising og gennem hjælp fra sponsorer har Pink Tribute indhentet 3 mio kr. siden foreningens start i 2003. Alle medlemmer arbejder frivilligt således at 100% af pengene kan gå direkte til de organisationer som aktivt forsker, underviser, diagnostiserer, behandler og støtter mennesker, der har brystkræft.  PTlogo
Share

Look Good Feel Better i samarbejde med Goodiebox

Goodiebox har besluttet sig for at lave en charity-boks. Den kommer på gaden d. 20. september og indeholder produkter fra nogle af Look Good Feel Betters medlemsmærker. Overskuddet fra boksen går til Look Good Feel Better og det er vi naturligvis fantastisk glade for. På den måde kan vi hjælpe endnu flere kvinder til at komme på et kursus.

Hvis du ikke kender Goodiebox kan du læse meget mere om det her: www.goodiebox.dkSkærmbillede 2017-09-12 kl. 10.49.05

 

Share
Share

Sitemap