Vi er stolte over at Nilens Jord har valgt at støtte Look Good Feel Better.

Nilens Jord bliver pr. 1. oktober 2018 medlemsvirksomhed på lige fod med L’Oreal Danmark, Sæther, Christian Dior, Estee Lauder Cosmetics, Beiersdorf og Elizabeth Arden. De støtter dermed både økonomisk og bidrager med produkter til de over 1300 toilettasker vi giver til kvinder med kræft hvert år – ialt 21.000 produkter uddeles på årsbasis.

Nilens Jord blev grundlagt i 1982 af Lars Jacobsson. Efter mange ferier i Spanien blev han inspireret af de spanske kvinders smukke glød. Kunne man bringe denne glød med hjem til de danske kvinder? Med den ide blev den ikoniske lille lerkrukke med løst solskinspudder født, som siden har dannet grundlaget for hele mærket.

Nilens Jord har en streng ingredienspolitik, og ønsker, at en forbruger skal føle sig fuldstændig tryg ved at anvende deres produkter.  Alle Nilens Jord produkter indeholder derfor ikke parabener eller parfumer, hverken syntetiske eller naturlige. Virksomheden har de seneste 3 år arbejdet sammen med allergicertificerings-programmet AllergyCertified og alle hud- og renseplejeprodukter og størstedelen af makeupprodukterne bærer AllergyCertifieds logo

Share