Vi er stolte over at Elements Group fra 2019 har valgt at støtte Look Good Feel Better med deres hudplejemærke BIODERMA.

Selve huden har inspireret BIODERMA til at finde biologiske løsninger, som bevarer en sund og smuk hud med en langsigtet virkning. Ved at observere hudens biologi og analysere hvad den naturligt gør bedst, finder BIODERMA inspirationen til at skabe dermatologisk hudpleje, der genopretter hudens naturlige balance og styrker den.

Fordi alle har en forskellig og unik hud har BIODERMA skabt en særlig løsning til hver hudtype. BIODERMA’s produkter er designet til at imødekomme alle former for problemer og forbedre hudens tolerance, modstandsdygtighed og evne til at tilpasse sig miljøet.

I vil kunne støde på BIODERMA i vores toilettasker når vi starter kurser op senere i januar måned.

Share