Feedback fra kursister

”I har skabt et kursus, hvor der er energi og glæde, selv om årsagen til at mødes er mindre sjov. På jeres kursus blev jeg forkælet, fik individuelle råd – hvilke farver klæder mit ansigt, og hvordan skal jeg lægge stregen, så jeg dækker det, som skal dækkes eller fremhæves. Det var virkeligt fantastisk at få lov at gå hjem med en goodie-bag, så jeg havde de produkter jeg havde brug for – for at blive den bedste udgave af mig selv. For mig har det været vigtigt at få lov til at være menneske og ikke blive patient. På jeres kursus fik jeg redskaberne til at se godt ud, selv om der var dage, hvor jeg ikke var helt på toppen – tak for det.”
Marika

“Jeg deltog i kurset på Herlev for et par uger siden. Det faldt sammen med at jeg havde fået klippet det meste af mit hår af, da jeg fældede voldsomt. Det var en milepæl, jeg havde frygtet siden jeg fik diagnosen, og det var fantastisk at sidde med en flok kvinder, der næsten alle så ud som jeg – dejligt ikke at være anderledes. Jeg fik en masse gode tips og gik derfra i en væsentligt pænere udgave, hvilket min mand også glad bekræftede da jeg kom hjem. Siden har jeg brugt en del af tips og tricks og har høstet komplimenter for hvor frisk jeg ser ud. Virkeligt dejligt – især på de uundgåelige øv-dage.”
Birgitte

”Look Good Feel Better var for mig højdepunktet midt i et hårdt kemoforløb, at få lov til at være med på jeres kursus. Et lille frikvarter hvor man sammen med andre ligesindede fik lov at “smide håret” og blive topforkælet.”
Rikke

“Jeg er en kvinde på 47 år som fik konstateret brystkræft i november 2012. Jeg var igennem kemobehandling, hvor jeg jo mistede al hårvækst og ville gerne have nogle fif omkring, hvad jeg kunne gøre for at se okay ud. Havde ingen forventninger om kurset, men blev MEGET positivt overrasket. For det første, at I piger/damer arbejder frivilligt og gratis for os i denne situation, super fedt. Samt alle de flotte produkter man får og gode råd, samt snak med andre ligestillede. Synes så absolut, at det er et super godt tilbud, som jeg ikke ville have været foruden. Tusinde tak.”
Charlotte

”Det var en fantastisk skøn oplevelse at sidde sammen med en flok skønne stærke skaldede kvinder og føle sig smuk. Tasken med make-up har jeg været super glad for”
Anja

”Jeg har deltaget på et Look Good Feel Better kursus og ville ønske at tilbudet kunne bredes ud til alle kræftpatienter der mister håret, øjenvipper og bryn. Det var både sjovt, godt og stærkt bekræftende at få gode individuelle make up tips af jer og tilmed lækre produkter med hjem. Jeg har faktisk savnet kurset her i 2. omgang hårtab!”
Anne

”Min mor deltog på et Look Good Feel Better kursus inden hun mistede håret, og hun stor elskede, at blive forkælet med alle de lækre ting, og få råd og vejledning, så da håret røg af, så kørte hun på med “full face” som hun kaldte det (fuld make up). Det gjorde at andre mennesker på posthuset, i køen i supermarkedet osv. ikke kunne se at hun var syg, og hun blev behandlet som almindelige raske mennesker. Det var vigtigt for hende!”
Karina

”Jeg har været på et af jeres kurser for 4 år siden på Næstved Sygehus. Det var fantastisk. Nogle super søde piger som var gode til at give os gode tips og ideer tilmakeup når man er skaldet. Der var en super god stemning som gjorde man følte sig tryg. Nu er jeg desværre i sammee situation igen og har meldt mig til kurset igen. Har brug for at få genopfrisket hvordan jeg stadig kan bruge makeup og føle mig smuk selvom jeg ikke har noget hår. Hvordan jeg kommer til at se almindelig ud og ikke oversminket. Jeg synes det er et fantastisk arbejde i udfører og anbefaler det varmt til alle jeg kender som står i denne situation. Stort knus til alle jer som lægger frivillige timer i det her. I gør et kæmpe stort arbejde for os. Tusinde tak.”
Susanne

“At sidde og være fjantet og tøset var et skønt øjeblik. Jeg blev husket på min kvindelighed for en stund… i en tid hvor min krop ofte kunne opleves som en fremmeds, som noget hospitalet, behandlingen og sygdommen ejede.”
Maria Louise

“Det var en superdejlig eftermiddag på en ellers kedelig novemberdag. Var lidt nervøs inden jeg mødte op, da jeg endnu ikke havde tabt håret og ikke helt vidste hvad der skulle ske. Blev taget så godt imod og alle følte sig hurtigt godt tilpas, og de fleste turde smide parykken i trygge rammer. Og det gjorde jo ikke noget at jeg ikke havde tabt håret. Glemte alt om sygdom i de par timer. Det var ren forkælelse. Selv kaffen fik vi ikke lov at hente selv. Gik derfra helt glad og tilfreds med en masse gode grin, snak og tips. Og selvfølgelig en masse dejlige produkter.”
Mette

“Jeg var så heldig at være på kurset i 2012. Følelsen af, at man ikke var den eneste der ikke havde hår øjenbryn og øjenvipper trøstede, og jeg fik gode ideer til, hvordan jeg kunne gøre en trist dag, hvor jeg var helt nede til at sige til mig selv du er smuk. Det hjalp at lære at lægge makeup så jeg “næsten” så normal ud. Mødte nogle dejlige piger/kvinder og ikke mindst kvinder, der ville gøre en forskel. Jeg har stadig toilettasken og ser nu tilbage på det hele med et smil.”
Charlotte

“Jeg deltog i Aarhus for ca 3 år siden. For mig er det virkelig en oplevelse jeg husker som særdeles positiv, meget lærerig – og så havde vi det SÅ sjovt. Der kan komme god kvindehumor i sådan en situation, hvor vi samtidig tør blotte os for hinanden i en fælles problematik. Jeg ønsker virkelig at aktiviteten vil fortsætte til andre fremover.”
Birgitte

Share
Share