Frivillige

Frivillige

IMG_3110Vi søger frivillige til at undervise på vores kurser på sygehusene. Har du en baggrund fra kosmetikbranchen, enten fra detailhandlen, eller som kosmetolog/make-up artist, så kom og vær med til at gøre en forskel for kvinder i ambulant behandling for kræft!

Sådan bliver du frivillig

Første gang du er med som frivillig konsulent, vil du være ”føl”, dvs. at du får lov til at se, hvordan kurserne forløber og det er de andre konsulenter, som kører kurset. Det er den bedste måde, hvorpå du kan mærke efter, om det er noget for dig at være med i Look Good Feel Betters frivillige arbejde.

Vi laver en plan pr. halvår med dato’er for afholdelse af kurserne. Så kan man som frivillig i god tid vælge hvilken, eller hvilke, dato’er, man har mulighed for at være med.

Kurserne finder altid sted tirsdag eftermiddag (dog ikke Roskilde, hvor kurserne ligger om mandagen). Afhængig af det enkelte hospital er der 1- 2 kurser pr. måned.

Som frivillig er du ikke forpligtet til at tilmelde dig alle gange. Vi er taknemmelige for al den hjælp vi kan få, uanset hvor mange gange det er!

Ring til sekretariatsleder Helle Busch Gammelgaard på 35 43 40 44 eller send en mail på helle@lookgoodfeelbetter.dk og hør om det er noget for dig at være frivillig hos Look Good Feel Better.

Share
Share