Hvad gør vi

Vi afholder hudpleje og make-up kurser for kvinder i ambulant behandling for kræft

Modern middle aged woman applying makeup looking at the mirror

Det er gratis for kvinderne at deltage. Kurserne gør kvinderne i stand til at mindske følgerne af behandlingen, og kan derigennem genvinde deres kvindelighed og deres selvværd. Alle, der deltager i et Look Good Feel Better kursus, modtager gratis en toilettaske med 16 forskellige hudpleje- og makeup produkter doneret af virksomheder indenfor kosmetikbranchen. Under kurset guider kosmetikkonsulenter kvinderne igennem vores 12 trins hudpleje- og make-upprogram. I løbet af de 2 timer, som kurserne varer, anvendes produkterne i taskerne, og kvinderne får dem med hjem, så de kan få glæde af dem efterfølgende i hverdagen.

Mange kvinder udtaler på kurserne, at de ønsker at leve så normal en tilværelse som overhovedet muligt på trods af deres kræftsygdom. Efter at have deltaget på et Look Good Feel Better kursus siger mange, at de føler sig bedre rustet til at genfinde den kvinde, de er og til at bevare en følelse af normalitet i deres tilværelse.

Vi lægger stor vægt på, at kurserne skal foregå under hyggelige og afslappede former, og at der også er mulighed for at udveksle erfaringer med kvinder i samme situation som en selv. På denne måde kan kurset være et frirum med plads til grin og smil. Kurset skal også være en hjælp til selvhjælp, så man kan gå derfra med et sæt af værktøjer til at få et smil på læben i en svær tid.

Hvordan gør vi en forskel:

• De frivillige på Foreningens sekretariat
• Sygeplejerskerne på hospitalerne
• De mange sponsorer, som donerer materialer og serviceydelser
• Medlemmerne af Foreningens bestyrelse

Share
Share