Kosmetiktasken

Kosmetiktasken

Alle, der deltager i et Look Good kosmetiktaskenFeel Better kursus, modtager en toilettaske indeholdende et bredt sortiment af hudpleje og make-upprodukter i neutrale farver. Produkterne, som anvendes under kurset, tager hver kursist efterfølgende med hjem, så de fortsat kan få glæde af dem i hverdagen.

Produkterne sponsoreres af de 15 mærker, som støtter Foreningens arbejde, og taskerne indeholder på skift produkter fra 3 mærker.

Hvis du er allergisk eller overfølsom overfor kosmetiske ingredienser eller har mistanke herom, anbefales det, at du ikke bruger de produkter, der udleveres på kurserne, men i stedet medbringer de kosmetiske produkter, du plejer at bruge.

Det kan også være en fordel at medbringe egen ansigtsmakeup, hvis du er meget mørk i huden. Vores tasker indeholder farver, der matcher hovedparten af kursisterne. – dvs. den lyse hudtone.

Foreningen Look Good Feel Better og de deltagende kosmetikfirmaer hæfter ikke for nogen form for skade eller tab såvel på personer, som ejendele, opstået i forbindelse med deltagelse i et Look Good Feel Better kursus.

 

Share
Share