Nyheder

Til minde om Helle Forum

Skønhedsbranchen har mistet en helt enestående profil – Helle Forum, der har været en markant spiller, journalist, skribent og uvurderlig stor støtte for Look Good Feel Better gennem specielt de mange første år.  Helle vil blive savnet af mange og husket for hendes store kærlighed til skønhedsbranchen, hendes kæmpe viden og nysgerrighed på alt hvad der rørte sig indenfor vores felt.

Begravelsen bliver i dybeste stilhed, men Helle har ønsket sig bidrag til Læger uden Grænser og der er i den forbindelse oprettet en mindeside: https://msf.dk/indsamling/50610/  Man kan skrive en personlig hilsen og støtte organisationen (og der kommer automatisk en kvittering – hvis man har brug for det).

 

Der er også en hurtigere vej :

MobilePay: 443103

eller

Kontonummer: 4190 – 10136024

HUSK at mærke indbetalingen: Helle Forum

 

Til minde om Helle Forum

klog, kreativ, kompetent, generøs og smuk.

Du vil blive savnet af os alle! 

Share

Look Good Feel Better kurser aflyst

Øv øv og atter øv. Vi bliver desværre nødt til at aflyse alle fysiske kurser frem til sommerferien. Forsamlingsloftet gør at vi ikke kan afholde kurser for mere end 4 deltagere ad gangen og det giver ikke mening når en stor del af kurset handler om samvær med andre kvinder.
 
Vi er klar på den anden side af sommerferien og tænker at de fleste af os er vaccineret på det tidspunkt. Så der MÅ vi da kunne ses.
 
Indtil da, så tjek vores online film her: LGFB videoer
Share

Aflysning af kurser i april måned

Alle Look Good Feel Betters fysiske kurser er aflyst i april måned. Dvs. at vi forhåbentlig kan byde velkommen på et kursus igen første gang d. 4. maj i Herlev, Vejle og Aalborg. I ugerne derefter afholder vi kurser på alle vores 10 kursussteder.

Vi glæder os så meget til at komme igang igen – til at møde alle vores deltagere – og til at opleve den glæde som vores kurser giver. Indtil vi får lov til at være sammen igen, så kan I med glæde se disse videoer på vores Facebook side: MINI KURSER PÅ FACEBOOK

 

Share

Alle LGFB kurser er aflyst frem til d. 5. april 2021

Bestyrelsen hos LGFB har besluttet at aflyse alle kurser frem til efter påske – altså til og med d. 5. april 2021. Det blev klart meldt ud i går d. 1. februar 2021, at selvom de små skoleelever nu kan se frem til at komme i skole igen, så er samfundet ikke i gang med en oplukning endnu. Flere eksperter mener, at det først kan lade sig gøre efter påske.

LGFB arbejder med kvinder med kræft og dermed med personer i risikogruppen. Vi kan derfor ikke forsvare at mødes før det vurderes at være helt sikkert for alle.

Pas på jer selv indtil vi ses igen ❤️🙏❤️

Share

Alle Look Good Feel Better kurser er aflyst resten af 2020

Med de nye restriktioner om at minimere antallet af mennesker man omgås med, har vi desværre måtte se os nødsaget til at aflyse alle Look Good Feel Better kurser resten af året.
 
Det er SÅ ærgerligt nu hvor vi havde taget masser af gode forholdsregler. Men vi skal smitten til livs – og hvis det er det er det der skal til, er det naturligvis det vi gør.
 
Vi glæder os til 2021 hvor vi forhåbentlig igen kan vende tilbage til en mere normal hverdag med positivt og givende socialt samvær.
Pas på jer selv og hinanden.
Share

Mindeord Emmy Madsen

Look Good Feel Better har mistet en ildsjæl !
Æresmedlem Emmy Madsen – foreningens allerførste sekretariatsleder, fundraiser og helt uvurderlige støtte til det sidste – er borte. Emmy døde uventet efter kort tids sygdom i fredags. Bisættelsen finder sted tirsdag den 13. oktober kl. 14.00 fra Frederiksberg Kirke. Grundet de nuværende sundhedsmæssige sikkerhedsrestriktioner, er der desværre kun plads til 70 personer i kirken.
Emmys stærke engagement, hjertevarme, humør og omsorg vil blive husket for altid.
Bestyrelsen
Emmy har i stedet for blomster til bisættelsen ønsket bidrag til foreningens arbejde, som kan doneres via mobilpay 68331
Share

Vi får hjælp så vi alle kan være trygge på kurserne

Vi lever nu i en ny virkelighed, hvor fysisk nærvær og kram er blev erstattet af afspritning og afstand. Med de rette hjælpemidler som håndsprit, mundbind og visir kan vi afholde vores Look Good Feel Better kurser på en tryg og sundhedsmæssig forsvarlig måde. Og selv om vi holder afstand og ikke kan have fysisk nærhed, så yder vores frivillige konsulenter alligevel stor omsorg og næstekærlighed for deltagerne på vores kurser.

Look Good Feel Better har tidligere fået doneret mundbind fra både Christine Headwear og Toftild Alternativ Hår – og nu har vi også modtaget en stor omgang Finogren håndsprit fra GOSH. Det er SÅ dejligt at mærke at der både er næstekærlighed på vores kurser og fra gode virksomheder. Af hjertet tak 🙏❤️

Share

Look Good Feel Better er i gang igen

Vi er så glade for igen at kunne afholde vores Look Good Feel Better kurser til glæde for rigtig mange kvinder. Vi holder afstand og spritter af – og har ikke fysisk kontakt med deltagerne. Det betyder at kurserne er anderledes end tidligere, men de er ikke af den grund blevet mindre hjertelige eller nærværende.

Alle vores frivillige konsulenter glæder sig til at tage imod en masse dejlige kvinder, der mødes for at lære mere om hudpleje og makeup. Derudover vil vores deltagere helt sikkert også gå fra kurset med en god følelse af, at have haft en sjov og positiv eftermiddag med andre kvinder i samme situation. Velkommen på LOOK GOOD FEEL BETTER

Share

LGFB kurser ifm. Corona virus

Grundet den usikre situation omkring spredningen af smitte med Coronavirus indstiller vi naturligvis alle Look Good Feel Better worshops indtil videre. Vi følger nøje Sundhedsstyrelsens anvisninger og vil i tæt samråd med hospitalerne og de steder, hvor vi afholder workshops, vurdere udviklingen.

Det allervigtigste for os alle er, at vi på bedst mulig vis bidrager til at sikre deltagernes og vores frivilliges sikkerhed, sundhed og helbred. Vi håber at I alle passer godt på jer selv – og glæder os til at kunne afholde workshops på ny og forhåbentlig i nær fremtid.

De allerbedste hilsener

Helle & bestyrelsen

Share

Bioderma støtter nu Look Good Feel Better

Vi er stolte over at Elements Group fra 2019 har valgt at støtte Look Good Feel Better med deres hudplejemærke BIODERMA.

Selve huden har inspireret BIODERMA til at finde biologiske løsninger, som bevarer en sund og smuk hud med en langsigtet virkning. Ved at observere hudens biologi og analysere hvad den naturligt gør bedst, finder BIODERMA inspirationen til at skabe dermatologisk hudpleje, der genopretter hudens naturlige balance og styrker den.

Fordi alle har en forskellig og unik hud har BIODERMA skabt en særlig løsning til hver hudtype. BIODERMA’s produkter er designet til at imødekomme alle former for problemer og forbedre hudens tolerance, modstandsdygtighed og evne til at tilpasse sig miljøet.

I vil kunne støde på BIODERMA i vores toilettasker når vi starter kurser op senere i januar måned.

Share
Share